Anders beton, niet toevallig beter

Uw specialist in betonproducten voor de agrarische sector, de Infra-markt en modulaire bouwconcepten

Een schip dat gelost wordt bij Anders Beton.Het lassen van wapening bij Anders Beton.3 medewerkers van Anders Beton ana het werken in de productie.Werknemers Anders Beton aan het ontbramen.Gele heftruck die stalvloeren van Anders Beton aan het vervoeren is.Vrachtwagen die stalvloeren van Anders Beton aan het laden is.
Doorgedreven specialisering

Anders Beton

Anders Beton werd in 1964 opgericht in Hoogstraten aan de Belgisch-Nederlandse grens door boerenzoon Korneel “Kees” van der Velden. Kort na de oprichting kwam hij op het idee om betonnen stalvloeren te maken. In 1998 werd geïnvesteerd in een nieuwe vestiging in Grobbendonk aan het Albertkanaal door Jan van der Velden, de zoon van Kees.

Ons bedrijf groeide uit tot de toonaangevende marktleider in de productie van betonnen stalvloeren in West-Europa. Kleinzoon Dominique van der Velden nam in 2017 de dagelijkse leiding van ons bedrijf op zich.

Anno 2023-2024 zijn we volop ons betonbedrijf aan het verbreden. Wij navigeren door de stikstofcrisis door nieuwe markten aan te boren. We stapten afgelopen jaar succesvol in de inframarkt. Ook ontwikkelen we volop nieuwe modulaire bouwconcepten. We gaan dan ook met veel vertrouwen ons 60 jarig jubileum in 2024 tegemoet!

Missie & visie

Onze missie

Wij doorbreken continu de grenzen van prefab beton.
Elk product dat onze fabriek verlaat is niet toevallig beter.

Onze visie

Wij geloven dat het beter is om nieuwe markten te creëren dan bestaande markten te betreden.

Excellence for growth - Missie en visie van Anders Beton.

Betonproducten nodig?

Op zoek naar een van onze betonproducten voor de agrarische sector, de Infra-markt of modulaire bouwconcepten? Klik hieronder rechtstreeks door naar de juiste productcategorie.

Al onze producten

Wat zeggen klanten?

4/5 sterren4,5/5 sterren5/5 sterren
I was able to create ergonomic training for the staff. I saw a company with an eye for the health of its employees.

Kristof Schroé

4/5 sterren4,5/5 sterren5/5 sterren
Nice and clear information, keep it up!

Bart Van Herck

4/5 sterren4,5/5 sterren5/5 sterren
The desk was helpful and the forklift driver was very fast and friendly.

Alfred Kapo

4/5 sterren4,5/5 sterren5/5 sterren
Great reactivity from Marian and the rest of the team. Shipment was on time and installation was quick and well done. Definitely recommend for futur projects 👌

Elias Marchal