Skip to content

Welkom bij Royal ZAP

Vorstelijk pootgoed
De uitstekende ’Royal Quality’ rassen worden bij ons optimaal geteeld en verwerkt, met altijd de focus op de wensen van de klant en telers wereldwijd. Bestand tegen specifieke klimatologische uitdagingen hebben we een verscheidenheid aan rassen voor iedereen. Wij bieden aardappelrassen voor verschillende doeleinden zoals consumptie, frites en chips. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u naar onze rassenpagina.

Zaaizaad
Royal ZAP staat garant voor een zuiver product, voornamelijk geteeld in de Noord-Hollandse polders rond Anna Paulowna.
Zowel letterlijk als figuurlijk scheiden wij het kaf van het koren in onze loodsen aan de haven in Van Ewijcksluis. Wij dragen zorg voor het gehele productieproces van ontvangst, drogen, schonen, zaadbehandeling, verpakken en afleveren. Gedurende dit proces worden de zaaizaden ook NAK gekeurd op zuiverheid, kiemkracht en gezondheid.

Over Royal ZAP
De Coöperatieve Zaaizaad- en Pootgoedtelers-vereniging Anna Paulowna staat meer dan een eeuw garant voor vakmanschap. Een zorgvuldige selectie en de unieke klimatologische omstandigheden garanderen gezonde pootaardappelen en zaaigranen.
Wij mogen ons de oudste nog zelfstandig opererende pootgoed- en zaaizaadtelersvereniging noemen. En sinds ons eeuwfeest op 8 oktober 2013 mogen wij het predicaat Royal (Koninklijk) voeren.